VLAM on tour

poster vlam on tourVLAM saxofoonkwartet
 8-12 juli 2018
 Groningen, Friesland, Overijssel

 

VLAM saxofoonkwartet gaat on tour! Op de meest uiteenlopende plekken presenteren de dames van VLAM een gevarieerd programma. Met muziek van Händel, Puccini, Glass, Gershwin en meer zet het kwartet u graag in vuur en VLAM!

 

Hieronder een overzicht van de verschillende data, tijden en locaties:

Zondag 8 juli – 16.00 uur – Hervormde Kerk Fransum
Een moment van rust tijdens uw middagje fietsen? Dat kan geregeld worden! In dit prachtige kerkje in Fransum kunt u genieten van zwoele saxofoonklanken. Voor koffie en thee wordt gezorgd. De entree is gratis, u kunt uw waardering laten blijken in een vrije gift.

Zondag 8 juli – 20.00 uur – De Geele Bosch, Oldeholtwolde
Een kampvuur, een biertje en een saxofoonkwartet, wat wilt u nog meer? Op camping de Geele Bosch is het heerlijk vertoeven, kom langs voor een gezellige avond of laat u verleiden tot een langer verblijf! Een speciaal welkom aan alle leden van toneelvereniging De Twa Doarpen, we zien ernaar uit jullie weer te zien! – VLAM speelt voor een vrije gift.

Maandag 9 juli – 10.30 uur – It haskerfjild, Joure
Workshops en een concert voor de leerlingen van basisschool It haskerfjild, dat wordt leuk! Wilt u meer weten over onze workshops? Neem dan contact met ons op via vlamsaxofoonkwartet@gmail.com

Maandag 9 juli – 17.00 uur – AZC Luttelgeest
Van tango tot Händel, deze middag halen we alles uit de kast voor de vluchtelingen die in Luttelgeest verblijven! 

Dinsdag 10 juli – 14.30 uur – De Flecke, Joure
Welke klassiekers zouden er herkend worden? Wij zijn benieuwd! Een afwisselend programma met nieuwe en oude werken in verpleeg- en verzorgingstehuis De Flecke.

Dinsdag 10 juli – 20.00 uur – De Maathoeve, Heeten
In de prachtig verbouwde historische boerderij haalt VLAM alles uit de kast om haar publiek zowel te ontroeren als te laten dansen! Het beloofd een avond te worden om niet snel te vergeten. Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie en thee, VLAM speelt voor een vrije gift.

Woensdag 11 juli – overdag – stadscentrum Zwolle
Spot u ons? We zullen ons tussen ca. 11 en 15 uur bewegen door het stadscentrum van Zwolle en voorbijgangers verblijden met onze klanken!

Woensdag 11 juli – 19.30 uur – TRV Amycus, Almelo
VLAM saxofoonkwartet aan het water, als dat geen mooi plaatje oplevert? Een uniek optreden voor leden van roeiverening Amycus, aanhang en andere belangstellenden. Kofie en thee vanaf 19.15 uur, VLAM speelt voor een vrije gift.

Donderdag 12 juli – 15.00 uur – De Hoestinkhof, Markelo
Twentse gezelligheid in dit theehuis in Markelo. Kom genieten van een heerlijk kopje thee terwijl VLAM voor u speelt!

 

Graag tot ziens bij één van onze optredens!

https://www.facebook.com/vlamsaxofoonkwartet/